Fokproducten

Hieronder vindt u de fokproducten van de Gebr. Bosch. Al deze paarden zijn door ons gefokt en doen het momenteel goed in de sport. Heeft u een paard die door ons gefokt is? Wij vinden het erg leuk om te weten hoe het ermee gaat. U kunt altijd een e-mail sturen naar gebr.bosch-luttenberg@planet.nl.

Aerobic

Uit dezelfde merrielijn als Riadne hebben we de in Oldenburg en voor het AES goedgekeurde Aerobic gefokt. Aerobic is een bloedgemaakte Carthago hengst waar wij en zijn ruiter Hanno Ellerman hoge verwachting van hebben. De eerst veulens van Aerobic worden in 2009 verwacht. Wij zelf kijken vol verwachting uit naar een Aerobic uit een Sport merrie van Cavalier.

Alina

Alina is een 4 jarige merrie die als 3 jarige voorlopig keur is verklaard tijdens de Centrale Keuring te Luttenberg. Daarnaast liep Alina een IBOP met maar liefst 86,5 punt, en staat daarmee op een 2de plaats van alle ibop merrie’s die in 2008 hun test hebben behaald. Alina heeft in 2009 een hengstveulen van Warrant gekregen.

Bugatti

Bugatti springt zeer succesvol in USA onder het zadel van Wilhelm Genn en is in eigendom van Eduardo Leon.

Fontaine

Fontaine is een halfbroer van Gudrun die veel voor onze fokkerij heeft betekend. Fontaine is goedgekeurd voor het SWB in Zweden.

Frére

Frére was de allereerste goedgekeurde KWPN hengst die we gefokt hebben. Ook uit deze stam kwam Helios.

Garant

Garant werd met Willem Greve wereldkampioen in Lanaken en is nu onder het zadel van Beezie Madden.

Helios

Helios is geboren bij de gebr. Bosch uit de Zeus merrie Denise. Helios heeft jarenlang, van 1998 tot 2005, Internationaal gesprongen onder de Franse topruiter Hubert Bourdy. Ook de volle zuster van Helios, Isis heeft internationaal gesprongen.

Independent

Ook Independent komt uit fokfam 89 en hij komt uit de volle zus van Fontaine, Evident. Independent heeft bij ons onder Liesbeth Bosch in de klasse Z gelopen en is daarna verkocht eerst naar de USA waar de Nederlander Jan Brons hem in de Grand Prix heeft gestart en later is hij naar Denemarken gegaan waar hij ook in deze klasse uitkwam.

Jordan

Jordan is geboren uit de inmiddels overleden Lord merrie Bolamara, en is volle broer van onze keur merrie Ilamara. Jordan is KWPN goedgekeurd maar al op jonge leeftijd voor de fokkerij verloren gegaan.

Lambada

Lambada was de eerste nakomeling van onze fokmerrie Ilamara. Lambada was als veulen kampioen van Champion Arnhem. Hij is daarna goedgekeurd in Zweden, en heeft Grand Prix dressuur gelopen.

Mozart

Mozart is een volle broer van Lambada en tevens veulen kampioen geweest op Champion Arnhem. Mozart is verkocht naar Canada en is daar uitgebracht in de Prix St. George.